02-5

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ


about img about img about img

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

H ασύρματη κάμερα παρακολούθησης IP είναι μια ευπροσάρμοστη λύση για την εποπτεία και καταγραφή της επιχείρηση σας. Χρησιμοποιώντας ασύρματη σύνδεση ή ενσύρματη, μπορείτε να στείλετε ζωντανό βίντεο στον υπολογιστή του σπιτιού σας ή μέσω του Διαδικτύου σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web ή 4G κινητό τηλέφωνο, οπουδήποτε στον κόσμο!

Με την εγκατάσταση καταγραφικών NVR ή DVR μπορείτε να καταγράφετε, 24/7, τους χώρους της επιχείρηση σας για λογούς ασφάλειας.

Εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στην επιχείρηση σας για να καταγράψει τους χώρους που θα τοποθετηθούν οι κάμερες αλλά και τις ανάγκες σας για τον εξοπλισμό.(καταγραφικό, κάμερες, σκληρούς δίσκους, καλωδίωση)

-->
03

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


about img

Για την iP-NET είναι γνωστό, πως η σωστή λειτουργία μίας μηχανογράφησης εξαρτάται κυρίως απ' την ποιότητα της υποστήριξης.

Η iP-NET με σταθερά και κινητά τηλέφωνα δεσμεύεται να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των ανθρώπων της, όσων την έχουν εμπιστευτεί με την αγορά των προϊόντων της.

Για την iP-NET δεν υπάρχουν αυστηρά ωράρια κι έλλειψη συνεργατών. Βρίσκεται κάθε στιγμή που θ' απαιτηθεί δίπλα σας.

Για την iP-NET τα συμβόλαια υποστήριξης είναι προαιρετικά και δεν θ' αρνηθεί να υποστηρίξει τους ανθρώπους της όποτε κι αν εκείνοι το χρειαστούν.

Για τις ανάγκες υποστήριξης η iP-NET έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, προγραμματιστών, αναλυτών, συμβούλων, τεχνικών υπολογιστών και δικτύων, τεχνικών WEB και ιστοσελίδων, σχεδιαστών - γραφιστών, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων της.

H iP-NET αναλαμβάνει αποκλειστικά την εγκατάσταση και την εκπαίδευση στις εφαρμογές της. Η εγκατάσταση και εκπαίδευση γίνεται άμεσα με την αγορά κάποιας εφαρμογής.

H iP-NET αναλαμβάνει επίσης την επίδειξη κάποιας εφαρμογής στον χώρο του πελάτη ή απομακρυσμένα.

Η εκπαίδευση τελειώνει όταν οι χρήστες που θα λειτουργήσουν τις εφαρμογές είναι βέβαιοι πως έχουν καταλάβει απόλυτα τον τρόπο λειτουργίας τους.

H iP-NET είναι η μοναδική εταιρεία στον χώρο που παρακολουθεί διαρκώς του ανθρώπους της, ώστε να βεβαιωθεί για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των εφαρμογών της αλλά και τον βαθμό ικανοποίησης των ανθρώπων της. Για τον λόγο αυτόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα επικοινωνεί με τους ανθρώπους της προκειμένου να έχει την απαραίτητη ενημέρωση ή να βοηθήσει εάν χρειαστεί.

04

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πρόβλημα. Οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν, να σας παρουσιάσουν και να λύσουν κάθε απορία σας σχετικά με τις εφαρμογές μας. Θα σας ενημερώσουν επίσης για κάθε πιθανή προσφορά που τρέχει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

EMAIL

info@ip-net.gr

25 Μαρτίου 122 Εύοσμος

Θεσσαλονίκη.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

2312-315451 | 6946-355-145