02-1

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


about img about img about img about img

Εφαρμογές iP-NET

Η δημιουργία μιας ισχυρής δύναμης, που με τη γνώση και την εμπειρία της παρέχει ολοκληρωμένες συνδυαστικές λύσεις, ανταποκρίνεται σε έργα μεγάλης κλίμακας, σχεδιάζει και παράγει πρωτοποριακά προϊόντα, εφοδιάζει τις σύγχρονες επιχειρήσεις με εργαλεία, διαδικασίες, μεθόδους και πληροφορίες, που αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και δίνουν νέα προοπτική ανάπτυξης. Αναπτύσσει πρότυπο κέντρο υποστήριξης καθώς και τμήμα ανάπτυξης λογισμικού ,με αποτέλεσμα εφαρμόζοντας συγκεκριμένες διαδικασίες και δοκιμασμένες μεθόδους ,να παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αφομοιώσουν τις νέες τεχνολογίες, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα τους και μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Συχνά τα έτοιμα προγράμματα της αγοράς, δεν ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησης σας και δυστυχώς πολλές φορές αυτό γίνεται αντιληπτό μετά την αγορά τους. Το γεγονός ότι οι γνωστοί σας μπορεί να δηλώνουν ικανοποιημένοι από ένα πρόγραμμα που αγόρασαν για την επιχείρηση τους, δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα είστε και σεις και πολύ περισσότερο ότι θα μπορούν να το αναβαθμίσουν ανά πάσα στιγμή. Η ευελιξία ακόμη και στα υπολογιστικά προγράμματα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ατού ενός επιχειρηματία, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει ότι είναι πολύ καλύτερο να μπορεί να επεμβαίνει με νέες λειτουργίες και δυνατότητες στο πρόγραμμα ή στα προγράμματα που χρησιμοποιεί στην επιχείρηση του, από το να αγοράσει μια έτοιμη και δαπανηρή λύση που δεν θα του αφήνει ανοιχτά "παράθυρα", για ενδεχόμενες αλλαγές στο μέλλον.

Η εφαρμογή Rodon αποτελεί Λογισμικό Παραγγελιοληψίας που απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης, όπως καφετέριες, εστιατόρια κ.α. Σκοπός της εφαρμογής είναι η γρήγορη λήψη και διεκπεραίωση των παραγγελιών, καθώς και η οργάνωσή τους. Σαν αποτέλεσμα, βελτιώνει και οργανώνει την λειτουργία της επιχείρησης, με στόχο την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εφαρμογή παραγγελιοληψίας που θα εμπιστευτείτε, πρέπει να προσαρμοστεί και να καλύψει τις ανάγκες σας. Το σημαντικότερο με το Rodon και την εταιρεία μας είναι ότι δεν θέλουμε να σας “μάθουμε” πώς να δουλεύετε. Θέλουμε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να κάνετε ακριβώς ότι κάνατε, αλλά ταχύτερα, πιο οργανωμένα και, το πιο σημαντικό, χωρίς λάθη. Κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η μεγάλη ευελιξία στις λειτουργίες και στην εμφάνισή της, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Το περιβάλλον της είναι φιλικό στον χρήστη, χωρίς να τον «τρομάζει», με πολλά και δυσνόητα κουμπιά.

-->
03

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


about img

Για την iP-NET είναι γνωστό, πως η σωστή λειτουργία μίας μηχανογράφησης εξαρτάται κυρίως απ' την ποιότητα της υποστήριξης.

Η iP-NET με σταθερά και κινητά τηλέφωνα δεσμεύεται να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των ανθρώπων της, όσων την έχουν εμπιστευτεί με την αγορά των προϊόντων της.

Για την iP-NET δεν υπάρχουν αυστηρά ωράρια κι έλλειψη συνεργατών. Βρίσκεται κάθε στιγμή που θ' απαιτηθεί δίπλα σας.

Για την iP-NET τα συμβόλαια υποστήριξης είναι προαιρετικά και δεν θ' αρνηθεί να υποστηρίξει τους ανθρώπους της όποτε κι αν εκείνοι το χρειαστούν.

Για τις ανάγκες υποστήριξης η iP-NET έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, προγραμματιστών, αναλυτών, συμβούλων, τεχνικών υπολογιστών και δικτύων, τεχνικών WEB και ιστοσελίδων, σχεδιαστών - γραφιστών, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων της.

H iP-NET αναλαμβάνει αποκλειστικά την εγκατάσταση και την εκπαίδευση στις εφαρμογές της. Η εγκατάσταση και εκπαίδευση γίνεται άμεσα με την αγορά κάποιας εφαρμογής.

H iP-NET αναλαμβάνει επίσης την επίδειξη κάποιας εφαρμογής στον χώρο του πελάτη ή απομακρυσμένα.

Η εκπαίδευση τελειώνει όταν οι χρήστες που θα λειτουργήσουν τις εφαρμογές είναι βέβαιοι πως έχουν καταλάβει απόλυτα τον τρόπο λειτουργίας τους.

H iP-NET είναι η μοναδική εταιρεία στον χώρο που παρακολουθεί διαρκώς του ανθρώπους της, ώστε να βεβαιωθεί για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία των εφαρμογών της αλλά και τον βαθμό ικανοποίησης των ανθρώπων της. Για τον λόγο αυτόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα επικοινωνεί με τους ανθρώπους της προκειμένου να έχει την απαραίτητη ενημέρωση ή να βοηθήσει εάν χρειαστεί.

04

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πρόβλημα. Οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν, να σας παρουσιάσουν και να λύσουν κάθε απορία σας σχετικά με τις εφαρμογές μας. Θα σας ενημερώσουν επίσης για κάθε πιθανή προσφορά που τρέχει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

EMAIL

info@ip-net.gr

25 Μαρτίου 122 Εύοσμος

Θεσσαλονίκη.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

2312-315451 | 6946-355-145