01

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ - WiFi - INTERNET


about img

about img

about img

ΔΙΚΤΥΟ-VIRTUAL-CLOUD-INTERNET

Μελέτη και υλοποίηση δικτύων. Η iP-NET μπορεί να κάνει τη μελέτη και να υλοποιήσει κάθε είδους δίκτυο ανεξάρτητα των απαιτήσεων. Έμπειροι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σας και κάνουν ανάλυση και μελέτη των απαιτήσεων σας προκειμένου να σας δοθεί η βέλτιστη λύση με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Με εξειδικευμένες λύσεις μηχανογράφησης και δικτύων σας δίνεται η δυνατότητα να ενισχύσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας και την ασφάλεια των δεδομένων σας. Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος Server (Microsoft Windows Server, Linux Server , Exchange Server, FTP Server, Active directory). Μελέτη και Σχεδιασμός Δικτυακής Υποδομής. Μελέτη χώρου, Σχεδιασμός ασυρμάτων και ενσύρματων δικτύων. Κατασκευή και Εγκατάσταση Τοπικού Δικτύου. Εγκατάσταση προϊόντων δικτύου ( δομημένης καλωδίωσης, Routers, Switches, Patch Panel ). OnLine επικοινωνία με απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας. Συντήρηση και Επισκευή Τοπικού Δικτύου. Υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων δικτύου. Συμβόλαια συντήρησης. Ασφάλεια Δικτύου: Δημιουργία χρηστών με συγκεκριμένους ρόλους. Οργάνωση δικτύου. . Χρήστες με πρόσβαση σε συγκεκριμένους φακέλους. Οργάνωση δικτύου και μεταφορά δεδομένων για διαδικασία Backup. Έλεγχος για τρύπες ασφαλείας.

Οι εικονικοί διακομιστές (virtual servers) έφεραν μια πραγματική επανάσταση στον τομέα των συστημάτων πληροφορικής καθώς και σε εκείνους που καλούνται να τα διαχειριστούν. Ακόμα κι αν είστε εξοικειωμένος με την τεχνολογία του Virtualization, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε σχετικά με τα πραγματικά οφέλη που η συγκεκριμένη τεχνολογία σας προσφέρει.

Ενοποίηση διακομιστών.

Εξοικονόμηση στην αγορά φυσικών διακομιστών.

Πραγματική μέιωση στα κόστη.

Φορητότητα διακομιστών.

Βελτιωμένο backup & restore.

Απόδοση: Οι Cloud Servers εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα μεταξύ κόστους και απόδοσης.

Ασφάλεια: Οι Cloud Servers δεν πάσχουν από τα συνήθη προβλήματα hardware των παραδοσιακών server και έχουν όλα τα οφέλη του cloud computing. Η ασφάλεια σε επίπεδο software και λειτουργικού είναι εγγυημένη γιατί παρέχουμε καθημερινό και εβδομαδιαίο back up (snap shots) του server σας.

Eυελιξία: Στους cloud servers είναι πολύ εύκολο ο διαχειριστής του server να αυξομειώσει τους πόρους του cloud server κατ’ απαίτηση του, σε χαρακτηριστικά όπως CPU, μνήμη και χώρο στο δίσκο.

Οικονομία: Με την λογική του “pay as you go” πάνω στην οποία στηρίζεται η φιλοσοφία του cloud computing χρεώνεστε κάθε φορά μόνο για ότι χρησιμοποιείτε.

Ταχύτητα: Η ταχύτητα των cloud servers εξασφαλίζεται από τον συνδυασμό της enterprise υποδομής “no single point of failure” της ταχύτητας δικτύου και τις αξεπεράστες δυνατότητες των ssd drives.

Σήμερα, όπου οι ανάγκες μιας επιχείρησης συνεχώς αυξάνονται και ο χρόνος είναι πολύτιμος έχετε περισσότερο ανάγκη να βασίζεστε σε εξειδικευμένους ανθρώπους. Θέλετε να έχετε άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων σας έτσι ώστε να αφοσιωθείτε στην εργασία σας και να μην απασχολήστε με θέματα που δεν γνωρίζετε ή που δεν θέλετε να γνωρίζετε. Θέλετε να νιώθετε τη σιγουριά ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος δίπλα σας να ακούσει και να δώσει λύση στο πρόβλημά σας είτε αυτό αφορά επί τόπου τεχνική υποστήριξη, τηλεφωνική διευκρίνηση, εκπαίδευση είτε συμβουλευτικές για αναβάθμιση και προστασία των πληροφορικών συστημάτων σας. Το κυριότερο, όλα αυτά τα θέλετε με το πλέον οικονομικό και ευέλικτο πρόγραμμα Τεχνικής Υποστήριξης ειδικά για εσάς και τις ανάγκες σας χωρίς κρυφά κόστη.

02

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ


04

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πρόβλημα. Οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν, να σας παρουσιάσουν και να λύσουν κάθε απορία σας σχετικά με τις εφαρμογές μας. Θα σας ενημερώσουν επίσης για κάθε πιθανή προσφορά που τρέχει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

EMAIL

info@ip-net.gr

25 Μαρτίου 122 Εύοσμος

Θεσσαλονίκη.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

2312-315451 | 6946-355-145